aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Ο Σίμπσον και τα ερωτήματα

Νέα Σαλαμίνα: Ο Σίμπσον και τα ερωτήματα

Αδιαμφισβήτητο γεγονός αποτελεί ότι ο Τζέι Σίμπσον δεν δικαίωσε προς το παρόν το αξιοπρόσεκτο βιογραφικό του, στα τέσσερα παιχνίδια με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας. Είναι ενδεικτικό ότι σε κανένα ματς δεν αγωνίστηκε πέραν των 54 λεπτών, ενώ παρακολούθησε από τον πάγκο το πιο πρόσφατο ματς των ερυθρόλευκων (3-2 την ΑΕΛ).

Πλέον τίθεται το εύλογο ερώτημα πού οφείλεται η κακή αγωνιστική παρουσία του. Διότι είναι άλλο αν πρόκειται για θέμα προσαρμογής ή περιόδου παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος και διαφορετικό αν στα 31 του χρόνια ακολουθεί πτωτική πορεία (η σεζόν 2016-17 ήταν η τελευταία «γεμάτη» γι’ αυτόν).

Ένα άλλο ζήτημα που προκύπτει αφορά στο πόσο διατεθειμένος είναι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης να τον εμπιστευτεί στη συνέχεια. Ο Ελλαδίτης προπονητής έδειξε στο παρελθόν πως όταν απογοητευτεί από ποδοσφαιριστή, δεν διστάζει να τον περιθωριοποιήσει (π.χ.: Φεντερίκο Ντομίνγκες, Στεφάν Αζίζ). Πάντως, ειδικά όσο θα πηγαίνουν καλά οι Τόνια Τίσντελ και Τσαρλς Ελουντού, ο Σίμπσον θα χρειαστεί να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσει ξανά θέση στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ