aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Ο Πουρσαϊτίδης είχε ξανά πρόταση από Ελλάδα, μένει ο Μάκης

Νέα Σαλαμίνα: Ο Πουρσαϊτίδης είχε ξανά πρόταση από Ελλάδα, μένει ο Μάκης

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, μέσω δηλώσεών του στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, αλλά και σε αυτό του τεχνικού διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου, ο οποίος συνεχίσει στην ομάδα τη στιγμή που έως πρόσφατα δεν ήταν εκατό τοις εκατό δεδομένο πως θα παραμείνει και στη νέα σεζόν στους ερυθρόλευκους.

«Είναι θέμα διαδικασίας και να αφήσουμε την διαδικασία να τρέξει. Να ξεκαθαρίσει ο προϋπολογισμός και μετά θα έρθει το θέμα του προπονητή. Δεν μπορούμε να καθίσουμε μαζί του στο τραπέζι από την στιγμή ου δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός για να μιλήσουμε», είπε ο Δημήτρης Λάζος.

«Να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και από βδομάδας θα μιλήσουμε. Είναι θέμα ανάμεσα στις δύο πλευρές με απόλυτο σεβασμό. Ο Σάββας έδωσε πολλά από τη Νέα Σαλαμίνα και βοήθησε να ανέβει επίπεδο η ομάδα, αλλά πήρε και πάρα πολλά από την ομάδα. Ήμασταν μια οικογένεια, με αυτό τον τρόπο λειτουργούσαμε και θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε», συνέχισε με… περίτεχνες λεκτικές αναφορές.

Για το πρόσφατο δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ που αποκάλυψε ενδιαφέρον από Ελλάδα για τον Πουρσαϊτίδη πρόσθεσε: «Αν έχει πρόταση από την Ελλάδα δεν θα είναι η πρώτη φορά. Είχε πρόταση και στο παρελθόν και μας το ανέφερε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και επιλέξαμε να μην βγει προς τα έξω. Είναι επαγγελματίας προπονητής και ασφαλώς αν έχει καλύτερες προτάσεις θα κοιτάξει την καριέρα του, αλλά αυτό δεν μας αγγίζει εμάς. Εμείς ξέρουμε ότι είναι ευχαριστημένος από την ομάδα μας και ο χρόνος θα δείξει».

Για το γεγονός πως δεν διέρρευσε η πιο πάνω πληροφορία με πρόταση ελληνικής ομάδας και στο παρελθόν, είναι γνωστή η τακτική αυτή, αφού όπως όλες οι ομάδες, έτσι και η Νέα Σαλαμίνα αφήνουν να διαρρέει μόνο ό,τι αφορά στο συμφέρον της.

Ο Λάζος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε επίσης στα οικονομικά εμπόδια του συλλόγου, αλλά και στο γεγονός πως θα συνεχίσει ο σύλλογος να πληρώνει τους πάντες στην ώρα τους και πιο πριν όπως έκανε φέτος και αυτός είναι ο λόγος που ο προϋπολογισμός παραμένει χαμηλός.

Για το θέμα του τεχνικού διευθυντή: «Μιλάμε για έναν έμπειρο τεχνικό διευθυντή με παραστάσεις, μπορεί να φέρει ποδοσφαιριστή από οποιαδήποτε χώρα και να βοηθήσει τον κάθε προπονητή. Τα βρήκαμε σε όλα με τον Μάκη Παπαιωάννου και θα συνεχίσει στην ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ