aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Ο Δαμιανού φέρνει σε πέρας την… αποστολή αυτοκτονίας

Νέα Σαλαμίνα: Ο Δαμιανού φέρνει σε πέρας την… αποστολή αυτοκτονίας

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η Νέα Σαλαμίνα κάνει το τελευταίο διάστημα πορεία πρωταθλητισμού, μια πορεία που δείχνει έναν και μόνο άνθρωπο: Σάββας Δαμιανού.

Είναι ξεκάθαρο πως ο άνθρωπος που έχει αλλάξει την πορεία των ερυθρολεύκων είναι ο συγκεκριμένος προπονητής. Αναλαμβάνοντας «αποστολή αυτοκτονίας» κατάφερε όχι μόνο να αξιοποιήσει ολόκληρο το έμψυχο δυναμικό των ερυθρολεύκων και να πάρει από τον καθένα κάτι διαφορετικό, μα και να τους αναγεννήσει.

Η αποστολή αυτοκτονίας που γράψαμε έχει να κάνει με τους 3 βαθμούς που είχε μόλις ανέλαβε την ομάδα. Τώρα η Νέα Σαλαμίνα έχει καταφέρει να μαζέψει άλλους 18 και με σύνολο 21 βαθμούς  είναι μακριά από περιπέτειες.

Ο Κύπριος προπονητής κατάφερε να αλλάξει πρόσωπο αγωνιστικό στους ερυθρόλευκους και να αξιοποιήσει ακόμα και τους μικρούς της ομάδας. Ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας δεν έχει κόλλημα με τα ονόματα αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η ομάδα του να πάει καλά.

Οι επιλογές που έγιναν τον Ιανουάριο είναι ακόμα νωρίς για να κριθούν. Ωστόσο μόνο και μόνο που έχει καταφέρει να τους βάλει στην ομάδα από την πρώτη αγωνιστική υποχρέωσή της, δείχνει πως είναι ιδιαίτερα προγραμματισμένος, αφού δεν μπορεί να είναι τυχαίο.

Σίγουρα σε αυτά τα παιχνίδια τον βοηθήσει και η τύχη, όπως έγινε και στον αγώνα με τον Ερμή, αλλά όλοι λένε πως η τύχη πάει με αυτούς που ρισκάρουν, μα και με τους ικανούς. Και ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας είναι τέτοιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ