aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Ο Μπέριος ντύνεται στα ερυθρόλευκα με... καθυστέρηση

Νέα Σαλαμίνα: Ο Μπέριος ντύνεται στα ερυθρόλευκα με… καθυστέρηση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετεγγραφική εξέλιξη προκύπτει στη Νέα Σαλαμίνα, παρόλο που η επισημοποίηση αναμένεται να καθυστερήσει. Οι ερυθρόλευκοι υπέγραψαν προσύμφωνο με τον Θόδωρο Μπέριο. Πρόκειται για 31χρονο κεντρικό αμυντικό ύψους 1.91μ., που την τελευταία διετία αγωνίζεται στην Κισβάρντα Ουγγαρίας, μετρώντας 70 συμμετοχές και δύο γκολ. Ο λόγος που θα καθυστερήσει η ανακοίνωση της μετεγγραφής είναι το γεγονός ότι το πρωτάθλημα της Ουγγαρίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Μπέριος ξεκίνησε να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο στον Ιωνικό, το 2009 και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ηλιούπολη, τον Βύζα Μεγάρων και τον Εθνικό Αστέρας στη Β’ Εθνική, πριν μετεγγραφεί στην τσέχικη Ζενίτ Τσάσλαβ. Ακολούθησε η εξαετής παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρώτη κατηγορία όπου κατέγραψε 96 συμμετοχές, έχοντας πολύ καλές σεζόν. Για τον Μπέριο κλήθηκε να τοποθετηθεί ο Δημήτρης Λάζος και αρκέστηκε να πει: «Ενδιαφέρει την ομάδα μας αλλά αν δεν υπάρξει κάτι το επίσημο δεν μπορούμε να πούμε κάτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ