aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Ντεμπούτο του Μηνά σε ματς-φωτιά

Νέα Σαλαμίνα: Ντεμπούτο του Μηνά σε ματς-φωτιά

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ντεμπούτο για τον Κωνσταντίνο Μηνά στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας σε ματς «φωτιά» απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου». Τα πέντε σερί αρνητικά αποτελέσματα ανάγκασαν τους ερυθρόλευκους σε υποχώρηση στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο στρατόπεδο της προσφυγικής ομάδας βλέπουν το σημερινό παιχνίδι ως τελικό, κάτι που εξέφρασε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Δημήτρης Λάζος, χθες σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις: «Είναι ένας τελικός, που σημαίνει είναι παιχνίδι χωρίς αύριο». Παράλληλα έστειλε μήνυμα ενότητας προς τον κόσμο της ομάδας: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, όλοι μαζί μια γροθιά και ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Οδηγός για τη Νέα Σαλαμίνα τα τρία τελευταία σερί νικηφόρα περάσματα από το Παραλίμνι (3-1, 1-0, 5-3). Γνωρίζουν άλλωστε οι ερυθρόλευκοι πως το μόνο θετικό αποτέλεσμα είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, αφού η ισοπαλία θα είναι κάτι σαν… ήττα στην προσπάθεια για αντεπίθεση και αναρρίχηση στη βαθμολογία.

Στα πολύ θετικά το γεγονός πως άρχισε να γεμίζει η «φαρέτρα» μετά από καιρό. Ο Κύπριος τεχνικός έχει έτσι πληθώρα επιλογών στη διάθεσή του, στην προσπάθεια για το ξεκίνημα με το δεξί στη νέα του ομάδα. Είδε με ικανοποίηση τον Ντανίλο να ανεβάζει ρυθμό και να είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα του. Αντίθετα, εκτός πλάνων βρίσκεται ο Θεοδόσης Σιαθάς, που είναι και η μοναδική απουσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ