aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Νίκη-ελπίδα σχεδόν δύο μήνες μετά

Νέα Σαλαμίνα: Νίκη-ελπίδα σχεδόν δύο μήνες μετά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με την πλάτη στον τοίχο, η Νέα Σαλαμίνα αναμετράται με τον Ερμή στο «Αμμόχωστος» (18:00, Cytavision1) και θέλει μόνο νίκη. Πέρασαν σχεδόν δύο μήνες, στις 12 Μαρτίου, από τότε που έχει να γευθεί την επιτυχία. Μάλιστα, ήταν επί του σημερινού αντιπάλου της με ανατροπή (2-1).

Από τότε ακολούθησαν έξι ανεπιτυχή αποτελέσματα, τρεις σερί ήττες και ακολούθως τρεις σερί ισοπαλίες. Θέλει, λοιπόν, να βάλει ένα τέλος, να πανηγυρίσει τη νίκη και να αναπτερώσει τις ελπίδες της για παραμονή στην Κατηγορία. Σε αντίθετη περίπτωση, οι πιθανότητές της θα μειωθούν ακόμη περισσότερο και θα τρέχει και δεν θα φθάνει με τίποτα.

Ο Κωνσταντίνος Μηνά δούλεψε και στην τακτική αλλά και στην ψυχολογία και αναμένει από τους παίκτες του να ανταποκριθούν από κάθε άποψη. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο Βαρέλα που αποκόμισε μικροτραυματισμό στην προπόνηση της Τετάρτης, η παρουσία του Βάγκνερ θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ θα απουσιάσει ο Κονφέ που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς. Ο Ντανίλο μετά από καιρό θα είναι στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ