aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Νίκη εκ των ων ουκ άνευ

Νέα Σαλαμίνα: Νίκη εκ των ων ουκ άνευ

Η Νέα Σαλαμίνα κρατούσε προψές έως το 78’ το βαθμολογικό όφελος στην έδρα του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο το είδε να χάνεται μέσα από τα χέρια της (1-2). Αν ερχόταν η ισοπαλία στο ΓΣΠ θα μπορούσε να τη βοηθήσει βαθμολογικά και κυρίως ψυχολογικά, στην προσπάθειά της για είσοδο στο α’ γκρουπ της β’ φάσης του πρωταθλήματος. Πλέον, όμως, ο δρόμος προς την πρώτη εξάδα μόνο με ροδοπέταλα δεν είναι στρωμένος, καθώς από τα τέσσερα εναπομείναντα ματς του β’ γύρου, τα τρία είναι και πάλι με ομάδες του αποκαλούμενου «τοπ 6».

Γι’ αυτό και η νίκη στο ματς της ερχόμενης Δευτέρας με την ουραγό και υπό πίεση Δόξα στο «Αμμόχωστος», κρίνεται από τους ερυθρόλευκους εκ των ων ουκ άνευ. Διότι ακολούθως θα φιλοξενηθεί από την Ανόρθωση (15-16/2) και την ΑΕΚ (22-23/2), προτού υποδεχτεί τον Απόλλωνα (29/2-1/3). Παιχνίδια-φωτιά και μάλιστα εν μέσω των προημιτελικών κυπέλλου με την Ανόρθωση (19 και 26/2).

Με τέτοιο πρόγραμμα-βουνό, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα χρειαστεί να έχει πολλές επιλογές και ασφαλώς, θα είναι πανευτυχής αν έχει όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους. Κάτι που αν ισχύσει θα του δίνει το δικαίωμα να παρατάσσει το καλύτερο (κατά την άποψή του) δυνατό σχήμα για τον κάθε αντίπαλο και επίσης, θα μπορεί να αντιμετωπιστεί η κούραση που αναπόφευκτα κάνει την εμφάνισή της σε τέτοιες περιπτώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ