aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Με την ίδια συνταγή για το κέρδος

Νέα Σαλαμίνα: Με την ίδια συνταγή για το κέρδος

Με ανεβασμένη την ψυχολογία από τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής από την ΑΕΚ πάει στο Τσίρειο η Νέα Σαλαμίνα για ν’ αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα. Η αποστολή των ερυθρόλευκων θα είναι και πάλι δύσκολη, με τους παίκτες να καλούνται να δείξουν ξανά τις αντοχές τους και να στείλουν για άλλη μία αγωνιστική ελπιδοφόρα μηνύματα.

Είναι παιχνίδι το οποίο απαραίτητα χρειάζεται πολλή συγκέντρωση, πάθος και τρέξιμο από τους παίκτες για να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, η… συνταγή του Σάββα Πουρσαϊτίδη στον προηγούμενο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ ήταν απόλυτα πετυχημένη, επομένως ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν προτίθεται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι δεν θα κάνει οποιαδήποτε διαφοροποίηση, κάτι που ξέρει μόνο ο ίδιος και θα το μάθουμε όταν ανακοινώσει την ενδεκάδα, λίγο πριν την έναρξη του ματς. Στη διάθεσή του κόουτς των ερυθρόλευκων τέθηκε και ο Κορντέιρο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό, ενώ εκτός πλάνου βρίσκεται ο Μαριάνοβιτς λόγω κίτρινων καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ