aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: «Μαχαιριά»

Νέα Σαλαμίνα: «Μαχαιριά»

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Για τη Νέα Σαλαμίνα η εξέλιξη του ματς με τον ΑΠΟΕΛ ήταν «μαχαιριά». Όχι πως ήταν καλύτεροι ή δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες και προϋποθέσεις. Μετά από ένα σχετικά ισορροπημένο και μοιρασμένο α’ μέρος, στο β’ ημίχρονο ευνοήθηκαν από τη ροή του ματς. Στην πρώτη τους αξιόλογη επιθετική προσπάθεια, στο 73’, ο ερυθρόλευκος «μίστερ γκολ», Τόμας Βάγκνερ, με ωραία κίνηση (και τη βοήθεια του Σάντος, στον οποίο κτύπησε ελαφρά η μπάλα), νίκησε τον Ουζόχο για το 1-1. Ταυτόχρονα, λες και κτύπησε ηλεκτρισμός τους παίκτες του Χρύση Μιχαήλ!

Έγιναν πιο πιεστικοί, πιο επιθετικοί και στο τελευταίο 20λεπτο διεκδίκησαν με πάθος τη νίκη. Μόνο που δεν ήταν πολύ προσεκτικοί στα μετόπισθεν και το πλήρωσαν ακριβά. Όπου να ‘ναι συμπληρώνεται ένας μήνας χωρίς νίκη (στο πρωτάθλημα τρέχουν τρεις ήττες στη σειρά) και στο γκρουπ του υποβιβασμού, με τέτοια συγκομιδή, χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου.

Η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει πέσει ακόμη κάτω από τη γραμμούλα της διαβάθμισης (αύριο θα διεξαχθεί το άλλο παιχνίδι του ομίλου που δεν έχει αναβληθεί), υπάρχουν άλλα εννέα ματς ακόμη, αλλά χωρίς τρίποντα, η προσπάθειά της παραμένει ζόρική. Ελαφρυντικό αποτελεί η ενδεκάδα ανάγκης, αφού εκτός επιλογών του Χρύση Μιχαήλ ήταν οι Ντανίλο, Οσέι, Βαρέλα, Τσουκαλάς και Αδάμος Ανδρέου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ