aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Κομπλέ για βαθμολογικό άλμα

Νέα Σαλαμίνα: Κομπλέ για βαθμολογικό άλμα

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Στο σημερινό σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό, ο Σάββας Δαμιανού είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας γνωρίζει πως η αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος» (16:00), είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα του να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα και να ξεφύγει από τον σημερινό αντίπαλό της. Η νίκη αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο σήμερα και το έχουν καταλάβει καλά οι παίκτες των ερυθρολεύκων.

Ετοιμοπόλεμος είναι ακόμα και ο Τσμοβς, που ήταν εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού. Μόνο ο μόνιμα απών Τάσος Κίσσας δεν είναι σε θέση να βρίσκεται στην αποστολή.  Αλλαγές πολλές δεν αναμένεται να γίνουν από την τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων. Ωστόσο, από τη στιγμή που είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές έτοιμοι, ο Δαμιανού είναι σε θέση να παρουσιάσει ό,τι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο του «Αμμόχωστος», προσδοκώντας σε καλή εμφάνιση και νίκη της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ