aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Καζάνι που βράζει

Νέα Σαλαμίνα: Καζάνι που βράζει

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας θα συνεδριάσει απόψε για να εξετάσει την κατάσταση μετά το προψεσινό 1-3 από την Καρμιώτισσα στο «Αμμόχωστος». Προκλήθηκε θύελλα αντιδράσεων από τους οπαδούς της, αρχικά με γιουχαΐσματα και έπειτα με βομβαρδισμό αναρτήσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία συνεχίζονταν μέχρι και τη χθεσινή ημέρα. Από τα πυρά δεν ξέφυγαν οι παράγοντες, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές.

Οι φίλοι των ερυθρολεύκων είδαν την ομάδα τους να ηττάται εύκολα για δεύτερη φορά από αντίπαλο που κινδυνεύει. Προηγήθηκε το επίσης εντός έδρας 1-3 από τη Δόξα, το οποίο είχε προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια, που εκφράστηκε και τότε σε γήπεδο και διαδίκτυο. Μετά την προψεσινή ήττα, όμως, πλέον δεν υπάρχουν απλώς ψίθυροι, μα φωνές που ακούγονται στεντόρεια.

Λάδι στη φωτιά έριξαν οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη, ο οποίος έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, αφού όπως είπε: «Εδώ και ενάμιση μήνα, όλα αυτά που δουλεύουμε δεν βγαίνουν στο γήπεδο. Άλλη εικόνα βλέπω στο προπονητικό κέντρο και άλλη στους αγώνες».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου της Αμμοχώστου, θα εξετάσει απόψε και τις δηλώσεις του προπονητή. Πάντως, ιθύνοντες του σωματείου εκφράζουν έντονο προβληματισμό. Κατανοούν τις αντιδράσεις του κόσμου, ωστόσο αισθάνονται αδικημένοι για όσα τους καταλογίζονται. Γι’ αυτό και, όπως λένε, στην αποψινή συνεδρία θα προσπαθήσουν να βρουν τρόπο για να προστατέψουν την ομάδα στη β’ φάση, μα και για να προστατευτούν οι ίδιοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ