aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Κάτι σαν δίδαγμα ενόψει Ομόνοιας

Νέα Σαλαμίνα: Κάτι σαν δίδαγμα ενόψει Ομόνοιας

Η απογοήτευση του Σάββα Πουρσαϊτίδη για την εμφάνιση της Νέας Σαλαμίνας στον προηγούμενο αγώνα με αντίπαλο την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» (0-1) ήταν έκδηλη στο πρόσωπό του. Ο Ελλαδίτης τεχνικός είδε την ομάδα του να παρουσιάζεται χωρίς πάθος και θέληση, γι’ αυτό και μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε σοκαρισμένος από τα όσα παρουσίασαν οι παίκτες του.

Άλλα δούλεψαν μαζί στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών και άλλα είδε να εφαρμόζονται στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που αναμένεται να τους το επισημάνει με έντονο ύψος. Ακολουθεί το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ομόνοια στο «Αμμόχωστος», την Κυριακή, και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να παρακολουθήσει τα ίδια από τους παίκτες του, καθώς ξέρει ότι η προσεχής αντίπαλος της ομάδας του δεν συγχωρεί λάθη και αδυναμίες. Ο Πουρσαϊτίδης άρχισε ήδη να καταστρώνει το πλάνο του, έχοντας όμως ν’ αντιμετωπίσει και απουσίες. Σίγουρα δεν θα βρίσκεται στη διάθεσή του ο τιμωρημένος Κύπρος Χριστοφόρου, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο ματς της περασμένης Παρασκευής.

Από εκεί και πέρα, η κατάσταση του Ιβάν Φουστάρ που τραυματίστηκε στο πρόσωπο, θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες και μόνο εάν είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί θα τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής του. Δεν αποκλείεται να δούμε και άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Νέας Σαλαμίνας σε σχέση με το προηγούμενο ματς, κυρίως για λόγους τακτικής. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που θα διαφανεί μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ