aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Καθησυχαστικά νέα για τον Κορέια

Νέα Σαλαμίνα: Καθησυχαστικά νέα για τον Κορέια

Έλαβε μέρος στο προχθεσινό πρόγραμμα αποκατάσταση, χθες είχε ρεπό όπως και οι άλλοι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας και σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμό. Ο λόγος για τον Άντερσον Κορέια (φωτό), ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 74ο λεπτό του αγώνα της περασμένης Κυριακής με την Ομόνοια, λόγω ενόχλησης στο πόδι. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ αισθάνεται καλύτερα και κατά πάσα πιθανότητα, δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό.

Οι πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του Σάββα Πουρσαϊτίδη, για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στο «Αμμόχωστος» με τον τυπικά γηπεδούχο Ερμή, είναι υπέρ του. Από σήμερα λοιπόν θα αρχίσει η δουλειά για την αναμέτρηση με τους μαυροκόκκινους, με στόχο να δοθεί συνέχεια στη νικηφόρο πορεία. Εκτός πλάνου βρίσκεται ο Ρομάν Τζολοβάρτ, ο οποίος αντίκρισε την τρίτη κίτρινη κάρτα του στο πρωτάθλημα, στην καθυστέρηση του αγώνα με την Ομόνοια. Απουσία σημαντική και θα αποφασίσει ο Ελλαδίτης προπονητής ως την Κυριακή ποιος θα καλύψει το κενό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ