aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Καθαρά Δευτέρα με νέο προπονητή

Νέα Σαλαμίνα: Καθαρά Δευτέρα με νέο προπονητή

Ζυγώνει η ώρα της τελικής απόφασης στη Νέα Σαλαμίνα για την πρόσληψη του νέου προπονητή, τρίτου κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μετά τους Πάμπο Χριστοδούλου και Σάββα Δαμιανού.

Το διοικητικό συμβούλιο των ερυθρόλευκων συνεδρίασε την Κυριακή και επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τους Χρύση Μιχαήλ και Ντιν Κλάφουριτς να είναι οι δύο υποψήφιοι για τον ερυθρόλευκοι πάγκο.

Δόθηκε εξουσιοδότηση στον Τεχνικό Διευθυντή, Μάκη Παπαϊωάννου να «τρέξει» τις διαδικασίες και ανάλογα με τις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν θα παρθεί και η απόφαση για τον εκλεκτό. Και οι δύο προπονητές πληρούν τα κριτήρια που τέθηκαν, αφού είναι γνώστες της κυπριακής πραγματικότητας, ξέρουν το ρόστερ της ομάδας εξαιτίας της προϋπηρεσίας τους σε Καρμιώτισσα και Εθνικό και χαίρουν εκτίμησης για τη δουλειά που επιτέλεσαν.

Το πιθανότερο είναι πως ο νέος προπονητής θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τέλος της σεζόν με όρο ανανέωσης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ