aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Καλύτερη από πέρσι; Δεν το έδειξε…

Νέα Σαλαμίνα: Καλύτερη από πέρσι; Δεν το έδειξε…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

«Θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι από πέρσι…», είπε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πουρσαϊτίδης με το τέλος του αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Κάτι τέτοιο, ότι δηλαδή είναι καλύτερη από πέρσι, δεν το έδειξε. Ούτε στον πρώτο αγώνα με την Πάφος FC, ούτε και προχθές. Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων έδειξε να μην ανησυχεί και ότι η ομάδα του στη συνέχεια θα παρουσιάσει τα στοιχεία που αναμένει για να κάνει καλή πορεία. Είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος. Κρίνοντας, όμως, τη Νέα Σαλαμίνα στα πρώτα δύο ματς, είναι ξεκάθαρο πως θέλει δουλειά πολλή σε αρκετούς τομείς. Σε δυο αγώνες έμεινε χωρίς βαθμό, πέτυχε μόλις ένα γκολ και δέχθηκε τέσσερα.

Προσπάθησε να σώσει ό,τι σώζεται στο δεύτερο ημίχρονο η Νέα Σαλαμίνα απέναντι στην Ομόνοια αλλά ήταν ήδη αργά. Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να είχαν απέναντί τους έναν ποιοτικό αντίπαλο όπως παρουσιάζεται φέτος η Ομόνοια, όμως η παρουσία τους κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν αδικαιολόγητη. Εντελώς ακίνδυνη, δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και να δημιουργήσει παιχνίδι, ενώ στην άμυνα δεχόταν εύκολα επιθέσεις του αντιπάλου και παρουσίασε κενά, με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο γκολ και να κινδυνεύσει σε αρκετές άλλες περιπτώσεις.

Ο Πουρσαϊτίδης έκανε αναφορά σε έλλειψη θάρρους και θράσους από τους παίκτες του αλλά και σε αποσυντονισμό μετά το πρώτο γκολ. Ευθύνη που βαραίνει και τον ίδιο αφού θα έπρεπε να δουλέψει σ’ αυτό και να είναι πιο αποφασιστική η ομάδα του. Η εικόνα της Νέας Σαλαμίνας σε μεγάλο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου έστειλε μήνυμα ελπίδας για καλύτερες μέρες στο μέλλον. Άλλωστε είναι μόλις στην αρχή, αλλά θα πρέπει να δουλέψει πολύ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Λάζος μετά το ματς του Σαββάτου, παρά τις βολιδοσκοπήσεις που δέχθηκαν για τον Ελουντού δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν, ενώ για τον Κωστή επανέλαβε ότι είναι σε διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ