aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Και ξαφνικά... Αδάμος Ανδρέου!

Νέα Σαλαμίνα: Και ξαφνικά… Αδάμος Ανδρέου!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας ανακοίνωσε την σύναψη συνεργασίας του με τον Αδάμο Αντρέου ο οποίος συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας της Αμμοχώστου.

Ο Αδάμος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός. Έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια. «Καλωσορίζουμε τον Αδάμο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα!», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Και μιας και δεν γινέται αναφορά στην ανακοίνωση σχετικά με λεπτομέρειες που αφορούν στην ηλικία και στο παρελθόν του ποδοσφαιριστή, να αναφέρουμε πως είναι 25 χρόνων και τελευταία του ομάδα ήταν η Αγία Νάπα στην οποία αγωνίστηκε στη λήξασα σεζόν.

Άρχισε την καριέρα του από την Ανόρθωση και λίγο καιρό μετά την προαγωγή του στη ανδρική ομάδα των κυανόλευκων, πήγε ως δανεικός στην Ομόνοια Αραδίππου για μισή σεζόν (2015-16). Όταν έμεινε ελεύθερος τον Ιούλιο του 2017, πήγε στον Εθνικό Άχνας και τον Ιανουάριο του 2019 μετεγγράφηκε στον Διγενή Ορόκλινης. Για κάποια διαστήματα στην καριέρα του δεν είχε καθόλου ομάδα.

Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στη θέση του επιτελικού μέσου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ