aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Και τώρα τρέχει για τα καλά…

Νέα Σαλαμίνα: Και τώρα τρέχει για τα καλά…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τέσσερα ματς στη Β’ φάση του πρωταθλήματος, 12 διεκδικήσιμοι βαθμοί και η Νέα Σαλαμίνα συγκέντρωσε μόλις 3 έχοντας απολογισμό μια νίκη και τρεις ήττες. Πού πας με τέτοια επίδοση… Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται, πλέον, η ομάδα της Αμμοχώστου με μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η βαριά ήττα από την Πάφο (0-3), την έχει περιπλέξει ακόμη περισσότερο και τώρα τρέχει για τα καλά. Την πλησίασε στον ένα βαθμό ο Εθνικός, ενώ στο -3 είναι ο Ερμής.

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήλθε σε μια στιγμή που κρίνεται θετική. Αυτό βεβαίως θα διαφανεί με την επανέναρξη και τότε η Νέα Σαλαμίνα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ στο «Αμμόχωστος». Μέχρι τότε υπάρχει δρόμος για τον Χρύση Μιχαήλ και τους συνεργάτες του να αλλάξουν πολλά, εάν θέλουν οι ερυθρόλευκοι να διαφοροποιήσουν την αγωνιστική εικόνα τους και κυρίως τη βαθμολογική.

Η άμυνα πληγώνει τη Νέα Σαλαμίνα αφού με τα τρία γκολ που δέχθηκε προχθές έφθασε τα 46 παθητικό. Μετά την Καρμιώτισσα διαθέτει τη χειρότερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος, μαζί με το Παραλίμνι και τον Εθνικό. Είναι κάτι που χρίζει βελτίωσης, εάν η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να ελπίζει σε παραμονή στην Κατηγορία. Ακόμη και τώρα, βάσει των βαθμολογικών δεδομένων, έστω κι αν μειώθηκαν οι διαφορές, η Νέα Σαλαμίνα κρατά την τύχη της στα χέρια της. Απομένει να παίξει καλύτερη μπάλα και να πάρει βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ