aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Και τώρα προπονήσεις (pics)

Νέα Σαλαμίνα: Και τώρα προπονήσεις (pics)

Την προετοιμασία της αρχίζει η Νέα Σαλαμίνα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τη διοίκηση να ενημερώνει μέσω ανακοίνωσής της ότι ολοκληρώθηκαν οι εργομετρικές εξετάσεις και από σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν προετοιμασία στο προπονητικό κέντρο στο Μενεού.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν Πέμπτη και Παρασκευή οι εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστων μας που πραγματοποιήθηκαν στο πανεπιστήμιο Uclan. Από σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους στο προπονητικό μας κέντρο στο Μενεού ενόψει την επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ενσωματωθούν και οι ποδοσφαιριστές μας που βρίσκονται στο εξωτερικό. Ευχόμαστε καλή αρχή στην ομάδα μας και μια χρονιά με πολλές επιτυχίες. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο πανεπιστήμιο Uclan για τις εργομετρικές εξετάσεις και για την φιλοξενία που παρείχε στους ποδοσφαιριστές μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ