aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Και επίσημα τέλος ο Σάββας Δαμιανού

Νέα Σαλαμίνα: Και επίσημα τέλος ο Σάββας Δαμιανού

Η Νέα Σαλαμίνα επιβεβαίωσε τις φήμες περί αποχώρησης του Σάββα Δαμιανού από τον πάγκο της ομάδας. Η προσφυγική ομάδα ανακοίνωση την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον Κύπριο τεχνικό να πληρώνει το… μάρμαρο των τελευταίων σερί αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας.

Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Σάββα Δαμιανού.

Μετά από συνάντηση αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου και αφού αξιολογήθηκε η κατάσταση, αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας.

Ο Σάββας Δαμιανού και το επιτελείο του ήρθαν στην ομάδα μας σε δύσκολες συνθήκες βρίσκοντας την στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς και πρόσφεραν τα μέγιστα στη βαθμολογική συγκομιδή και στην ανάκαμψη της ομάδας μας και παραδίδοντας την με 32 βαθμούς.

Ευχαριστούμε τον Σάββα και το επιτελείο του για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ