aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Ήρθε ο Μόντες και μπήκε σε αυτοπεριορισμό (ο λόγος της απόκτησης του)

Νέα Σαλαμίνα: Ήρθε ο Μόντες και μπήκε σε αυτοπεριορισμό (ο λόγος της απόκτησης του)

Ο παράγοντας της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος, μέσω ραδιοφωνικών του τοποθετήσεων επιβεβαίωσε τιθς πληροφορίες για τον Κρίς Μόντες της Ομόνοιας και τον χαρακτήρισε ως κίνηση επένδυση για την ομάδα, ενώ είπε πως θα τεθεί σε αυτοπεριορισμό για 14 ημέρες αφού ήλθε από χώρα Κατηγορίας Γ’.

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει, έγινε προσπάθεια και σύντομα θα ανακοινωθεί. Βρίσκεται στην Κύπρο. Δεν θα μπει στις προπονήσεις άμεσα, ήρθε από χώρα κατηγορίας γ’ και θα είναι για 14 μέρες σε αυτοπεριορισμό. Τα πρώτα δύο τεστ που υποβλήθηκε βγήκαν αρνητικά αλλά οφείλουμε να σεβαστούμε τις διαδικασίες για να προστατέψουμε και την ομάδα και τους γύρω μας. Δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με την ΕΝΠ», είπε αρχικά μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM.

«Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός έχει τελειώσει και λέγαμε ότι αν και εφόσον βρεθεί ένας ποδοσφαιριστής εντός οικονομικών πλαισίων, που θα θεωρηθεί σαν επένδυση και να μπορεί βοηθήσει αγωνιστικά θα προχωρήσουμε. Είναι τέτοια περίπτωση ο Μόντες, τον είδαμε με την Ομόνοια. Έχει ποιότητα, είναι νεαρός και μπορεί να θεωρηθεί και σαν επένδυση, καθώς συμφωνήσαμε με την Ομόνοια για δανεισμό και με δικαίωμα αγοράς αν μας ικανοποιήσει», πρόσθεσε.

«Υπάρχει μεγάλο ταλέντο στη Νέα Σαλαμίνα. Στο χθεσινό φιλικό είδαμε ποδοσφαιριστές 15-16 ετών να παίζουν και να αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις. Υπάρχουν οι πρωτοκλασάτοι όπως ο Παύλου, ο Σιαθάς που είχε τον τραυματισμό, ενώ θα άρχιζε βασικός φέτος και άλλοι», κατέληξε εάν υπάρχει ενδεχόιμενο να πωληθεί κάποιος άλλος παίκτης από τον σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ