aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Η παραμονή περνά από το Δασάκι

Νέα Σαλαμίνα: Η παραμονή περνά από το Δασάκι

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεν είναι υπερβολή να λεχθεί πως η παραμονή στην Κατηγορία για τη Νέα Σαλαμίνα περνά από το σημερινό ματς στο Δασάκι (20:00, Cytavision1). Η διαφορά που τη χωρίζει από τον Εθνικό είναι στους τρεις βαθμούς. Με νίκη θα πιάσει τον αντίπαλό της στους 41 βαθμούς, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα της ξεφύγει στο +6 τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος. Γίνεται αντιληπτό πως είναι κομβικής σημασίας το ματς. Οι ερυθρόλευκοι πάνε στο Δασάκι με στόχο το «διπλό», δίνοντας συνέχεια στην επιτυχία επί του Ερμή.

Ο Κωνσταντίνος Μηνά δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Κονφέ και τον τραυματία Βαρέλα. Η παρουσία του Βάγκνερ θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Εξάλλου, το αίτημα της Νέας Σαλαμίνας για παρουσία κόσμου στο σημερινό ματς στο Δασάκι απορρίφθηκε από το υπουργείο Υγείας. Μάλιστα, μετά την αρνητική απάντηση που έλαβαν οι ερυθρόλευκοι, απέστειλαν νέα επιστολή μέσω της οποίας διαμαρτύρονται για την απάντηση που έλαβαν. Ο Δημήτρης Λάζος, σε χθεσινές δηλώσεις του, σημείωσε πως θα μπορούσε να παραχωρηθεί άδεια για παρουσία κόσμου «αφού η κατάσταση θα ήταν ελεγχόμενη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ