aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Η Λε Μαν στάζει μέλι και λέει αντίο με δύο γκολάρες στον Κρεάν

Νέα Σαλαμίνα: Η Λε Μαν στάζει μέλι και λέει αντίο με δύο γκολάρες στον Κρεάν

Ο Βενσάν Κρεάν είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, όπως ανακοίνωσαν οι ερυθρόλευκοι το βράδυ της Παρασκευής. Μετά από θητεία 4,5 χρόνων στη Λε Μαν, όπου πέτυχε 58 γκολ σε 110 εμφανίσεις ο Γάλλος επιθετικός αποφάσισε να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός της πατρίδας του.

Με ανακοίνωσή της η Λε Μαν στάζει «μέλι» για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες και τον χαρακτήρα του Κρεάν, ενημερώνοντας τους φιλάθλους της ομάδας για την απόφασή του να δοκιμάσει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λε Μαν

«Η LE MANS FC ενημερώνει για την απόφαση του Vincent Crehin να μας αφήσει μετά από 4,5 σεζόν.

Η ομάδα και ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του εξακολουθούν να διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Στα 31 του, ο Βενσάν θέλει απλώς να δοκιμάσει μια νέα πρόκληση στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Μια νέα πρόκληση για την οποία του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Ο Βενσάν Κρεάν, με την αυταπάρνησή του, την αίσθηση του γκολ και την τεχνική του από το σημείο πέναλτι, συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό στις τρεις διαδοχικές ανόδους μας από την CFA 2 στην League 2.

Ο Πρόεδρος Τιερί Γκομές και όλος ο σύλλογος επιθυμούν να τον ευχαριστήσουν θερμά για όλα όσα έχει επιτύχει στο MANS FC ως παίκτης και για την αυθεντικότητά του ως άνθρωπος. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να τον χαιρετήσουμε όλοι μαζί στο MMArena σύντομα, όπως πρέπει και όπως του αξίζει.

Αντίο Βενσάν και σε ευχαριστούμε!».

Την ανακοίνωση συνοδεύουν και δύο από τα καλύτερα τέρματα που σημείωσε ο Κρεάν με τη φανέλα της Λε Μαν. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ