aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Η ηρεμία, η καλή δουλειά και η κακή ταρίφα...

Νέα Σαλαμίνα: Η ηρεμία, η καλή δουλειά και η κακή ταρίφα…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η προψεσινή νίκη της Νέας Σαλαμίνας απέναντι στον Ολυμπιακό (3-2), έδιωξε τα μαύρα σύννεφα που ήταν έτοιμα να μαζευτούν πάνω από το στρατόπεδό της. Μετά τις ήττες από την Πάφος FC (0-2) και την Ομόνοια (0-2), αν ερχόταν τρίτο παιχνίδι δίχως τρίποντο και ειδικά σε περίπτωση νέας ήττας, θα έκαναν έντονη την εμφάνισή τους η γκρίνια και ο προβληματισμός.

Άλλωστε, προψές ακούστηκαν αποδοκιμασίες σε ορισμένα διαστήματα και δεν θέλει πολύ να γίνει κατανοητό ότι θα ήταν πολύ πιο έντονες με διαφορετικό προψεσινό αποτέλεσμα. Συνεπώς, το γκολ του Σάσα Μαριάνοβιτς στο 84’ δίνει το δικαίωμα στον Σάββα Πουρσαϊτίδη να δουλέψει με ηρεμία για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Εθνικό στο Δασάκι.

Η ομάδα του Ελλαδίτη προπονητή λειτούργησε καλά μεσοεπιθετικά, κυκλοφόρησε την μπάλα καλύτερα από τον αντίπαλό της και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες. Γεγονός που φανερώνει ότι η δουλειά που γίνεται άρχισε να αποφέρει καρπούς.

Ωστόσο, η νίκη δεν κρύβει τα αμυντικά κενά που έκαναν ξανά την εμφάνισή τους. Άλλωστε, τα δύο γκολ παθητικό ανά παιχνίδι τείνει να γίνει ταρίφα για τους ερυθρόλευκους και ο Πουρσαϊτίδης έχει ακόμα πολλά να κάνει ώσπου να βελτιωθεί ανασταλτικά η ομάδα του.

Τροχοπέδη στην προσπάθειά του αποτελεί η απώλεια του Ιβάν Φουστάρ για περίπου 1,5 μήνα, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Επίσης, ο Χοσέ Σαν Ρομάν υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο και η συμμετοχή του για το ματς της Κυριακής είναι αμφίβολη, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ