aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Η γραμμούλα πλησιάζει επικίνδυνα

Νέα Σαλαμίνα: Η γραμμούλα πλησιάζει επικίνδυνα

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Ο Χρύσης Μιχαήλ στο δεύτερο του ματς στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας θα αντιλήφθηκε πολύ νωρίς τη μεγάλη ανηφόρα που έχει να ανέβει. Οι ερυθρόλευκοι δεν βρήκαν ουσιαστική αντίδραση σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Πάφος FC (0-2) και βλέποντας τη βαθμολογία (έμειναν στους 32 βαθμούς και τη 10η θέση), τους… πιάνουν ζάλαδες.

Η ομάδα της Αμμοχώστου γνώρισε τη 16η φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα, την έβδομη στα τελευταία δέκα ματς και η γραμμούλα του υποβιβασμού πλησιάζει επικίνδυνα. Διότι μετά το χθεσινό αποτέλεσμα στο Δασάκι, ο 11ος Εθνικός με το 1-0 εις βάρος του Παραλιμνίου μείωσε στον έναν βαθμό από τους ερυθρόλευκους και πλέον, άλλο ένα στραβό αποτέλεσμα θα τους ρίξει στη ζώνη του υποβιβασμού.

Μάλιστα, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, που θα διακοπεί λόγω των προκριματικών του μουντιάλ, η Νέα Σαλαμίνα έχει δύσκολο έργο στην έδρα της κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ