aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Η έκπληξη με Τσαμπούρη και η μετεγγραφή σέντερ μπακ

Νέα Σαλαμίνα: Η έκπληξη με Τσαμπούρη και η μετεγγραφή σέντερ μπακ

Έκπληξη προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας για διαζύγιο με τον Σάββα Τσαμπούρη. Λίγο αργότερα διέρρευσε ενδιαφέρον του Απόλλωνα Σμύρνης, που αναμένεται να είναι ο επόμενος σταθμός για τον 33χρονο Ελλαδίτη αμυντικό.

Το θέμα είναι ότι αν επιτευχθεί διαζύγιο με τους Τζόρντι Κρόιφ και Μαουρίσιο Κορντέιρο, οι οποίοι προς το παρόν αξιώνουν μεγαλύτερη αποζημίωση από την προσφορά των ερυθρολεύκων, θα ανοίξει και τρίτη θέση για μετεγγραφή. Έτσι, πέρα από την απόκτηση ακραίου επιθετικού και σέντερ φορ, θα γίνει κίνηση και για απόκτηση σέντερ μπακ.

Αναφορικά με τον Τσαμπούρη, η δεύτερη θητεία του στη Νέα Σαλαμίνα δεν είχε τα υψηλά στάνταρ απόδοσης της προηγούμενης. Από τη θέση του δεξιού μπακ-χαφ, για την οποίαν αποκτήθηκε, μετακινήθηκε στο κέντρο της άμυνας (σε παράταξη με τριάδα), προσφέροντας λύσεις κυρίως λόγω της απουσίας του Ιβάν Φουστάρ. Με την επιστροφή του Κροάτη, όμως, και την επιθυμία του Σάββα Πουρσαϊτίδη για απόκτηση ακόμη ενός κεντρικού αμυντικού, ήταν πιθανό το ενδεχόμενο να περιοριστεί σε λύση του πάγκου. Όπως και να έχει, όμως, ο Τσαμπούρης επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα, τερματίζοντας πρόωρα το συμβόλαιό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ