aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: «Η αστυνομία χτυπούσε και έβριζε τον κόσμο»

Νέα Σαλαμίνα: «Η αστυνομία χτυπούσε και έβριζε τον κόσμο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος, μίλησε στον «Active Radio» και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για τις καταγγελίες που έκανε η Νέα Σαλαμίνα πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για αστυνομική βία κατά των οπαδών της ομάδας.

Για το περιστατικό βίας εναντίον οπαδών ανέφερε: «Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την διοίκηση του Ολυμπιακού ή με τον κόσμο του, μάλιστα στο ημίχρονο η διοίκηση του Ολυμπιακού έβαλε και τραγούδια προς τιμήν της Αμμοχώστου. Πριν από τον αγώνα άντρες της Αντιοχλαγωγικής Ομάδας παρατάχθηκαν προκλητικά γύρω από την είσοδο που θα εισέρχονταν οι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας. Όταν έπεσαν στην αντίληψη των οργανωμένων μας οπαδών, οι οργανωμένοι άρχισαν κάποια συνθήματα κατά της αστυνομίας, τα οποία και καταδικάζουμε, αλλά είναι απαράδεκτο να επιτίθεται η αστυνομία και να χτυπά κόσμο. Χτύπησαν κόσμο των οργανωμένων, κόσμο που δεν ήταν στους οργανωμένους, ακόμα και μικρά παιδιά, ενώ έβριζαν τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας».

Επίσης σχολίασε το γεγονός ότι παρόμοια περιστατικά συνέβησαν και στο παρελθόν: «Είχαμε και πέρσι παρόμοια περιστατικά και αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι σύμπτωση τα γεγονότα αυτά. Είναι απαράδεκτη η στάση της αστυνομίας να χτυπά και να βρίζει κόσμο. Καλούμε τον Αρχηγό της αστυνομίας να διερευνήσει το περιστατικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ