aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Για πρώτη φορά θα πάει κομπλέ!

Νέα Σαλαμίνα: Για πρώτη φορά θα πάει κομπλέ!

Κομπλέ, εάν δεν προκύψει οτιδήποτε απρόοπτο στις τελευταίες δύο προπονήσεις, θα πάει η Νέα Σαλαμίνα στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου» (17:00), κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει διαθέσιμους και τους Φουστάρ, Βεσελόφσκι και Κωστή.

Μάλιστα, ο πρώτος φλερτάρει με την πρώτη φετινή παρουσία του. Οι πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα είναι περιορισμένες, όμως η απόφαση ανήκει στον προπονητή του. Από την Τετάρτη συμμετέχει και πάλι στις προπονήσεις της ομάδας ο Κωστή, αφού μετά το τελευταίο ματς με την Εθνική πήγε στην Ελλάδα και ολοκλήρωσε τη μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Οι ερυθρόλευκοι, μετά τη σημαντική επιτυχία επί της ΑΕΛ, θα θελήσουν να δώσουν συνέχεια και απέναντι στην ΕΝΠ. Αν και το ματς είναι εκτός έδρας, έχουν την ευκαιρία να το πετύχουν. Πάνε με καλή ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και με αυξημένες επιλογές. Στόχος, λοιπόν, το δεύτερο σερί τρίποντο, που θα συμβεί για πρώτη φορά στη σεζόν.

Εξάλλου, η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στους ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας να προβούν σε βελτιωτικά έργα στο «N. Papas Group-Αμμόχωστος Επιστροφή». Η επανασπορά ολοκληρώθηκε και με την αμέσως επόμενη εντός έδρας υποχρέωση της ομάδας θα είναι απόλυτα έτοιμο και σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ