aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Γι’ αλλού ξεκίνησε κι αλλού καταλήγει

Νέα Σαλαμίνα: Γι’ αλλού ξεκίνησε κι αλλού καταλήγει

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της Νέας Σαλαμίνας δεν ανέμενε τόσο κάκιστη πορεία της ομάδας του. Το περασμένο καλοκαίρι, η έλευση του Πάμπου Χριστοδούλου σκόρπισε ενθουσιασμό και όλοι ανέμεναν καλύτερη πορεία από την περσινή. Τελικά, η εξέλιξη της σεζόν δεν ήταν αυτή που προσδοκούσε η διοίκηση και ο κόσμος της ομάδας. Οι σπασμωδικές κινήσεις της διοίκησης στα δύσκολα, οι πολλές αλλαγές προπονητών και η έλλειψη ψυχολογίας, επηρέασαν και φέρουν σήμερα τη Νέα Σαλαμίνα στο χείλος του γκρεμού.

Προ των πυλών της Β’ Κατηγορίας, γεγονός που πληγώνει και προκαλεί θυμό και απογοήτευση. Απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές. Πιθανότητες υπάρχουν. Το ερώτημα είναι εάν μπορεί η Νέα Σαλαμίνα να σηκώσει κεφάλι και να ανατρέψει τα βαθμολογικά δεδομένα. Την απάντηση μόνο οι ποδοσφαιριστές μπορούν να τη δώσουν στα εναπομείναντα ματς.

Την ίδια ώρα, επικρατεί έντονος προβληματισμός στις τάξεις των μελών της διοίκησης. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, παραμονή η υποβιβασμός της ομάδας, μέλη της παρούσας διοίκησης δεν αναμένεται να διεκδικήσουν ξανά θέση στο Δ.Σ. στην εκλογική Γενική Συνέλευση του σωματείου στις 2 Ιουνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ