aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Φεύγει με το που ήλθε στην Κύπρο ο Ερίς και παίρνει χρήμα

Νέα Σαλαμίνα: Φεύγει με το που ήλθε στην Κύπρο ο Ερίς και παίρνει χρήμα

Ο Ζοναθάν Ερίς, δεν θα προλάβει να φορέσει την επίσημη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας. Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός ο οποίος ανακοινώθηκε πολύ πρόσφατα, προτού προλάβει να συμπληρώσει εβδομάδα παραμονής του στην Κύπρο, δέχθηκε πρόταση από βελγική ομάδα την οποία δεν πρόκειται να απορρίψει η Νέα Σαλαμίνα, αφού θα επωφεληθεί οικονομικά.

Η πρόταση ήταν δελεαστική και οι απολαβές με τις οποίες θα αμείβεται στην συγκεκριμένη ομάδα της οποίας το όνομα δεν έγινε γνωστό, είναι σχεδόν οι διπλάσιες από αυτές με τις οποίες συμφώνησε στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Όπως διέρρευσε, οι Βέλγοι πρόσφεραν αρχικά περίπου 50.000 ευρώ στη Νέα Σαλαμίνα για να τον αποκτήσουν, ωστόσο η αρχική απάντηση ήταν αρνητική και τελικά οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν στις 80.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς Σαλαμίνας τονίστηκε στον Ερίς η επιθυμία να παραμείνει στο ρόστερ αφού πρόκειται για αξιόλογο παίκτη, αλλά ο ίδιος επέμενε και οι ερυθρόλευκοι δεν επέμεναν να σταθούν άλλο εμπόδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ