aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Φεύγει με το κεφάλι ψηλά και ευχαριστεί τους πάντες

Νέα Σαλαμίνα: Φεύγει με το κεφάλι ψηλά και ευχαριστεί τους πάντες

Λίγοι θα ανένεμεναν πως μετά από 4μισι χρόνια επιτυχημένης του παρουσίας ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου θα αποτελούσε κι αυτός παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα μαζί με τον Πάμπο Χριστοδούλου και τους συνεργάτες του. Ένας άνθρωπος με εξαιρετικό χαρακτήρα ο οποίος υπήρξε συνεργάτης και του Πάμπου και του Πουρσαϊτίδη προηγουμένως, αποχαιρετάει μέσω Facebook και ευχαριστεί τους πάντες.

Αναλυτικά:

«Μετά από 4,5 χρόνια ήρθε η στιγμή να πω αντίο στη Νέα Σαλαμίνα, μία ομάδα με την οποία πέρασα τόσα πολλά, διδάκτικα αρκετά και πήρα σημαντικές εμπειρίες οι οποίες θα με συντροφεύουν στην συνέχεια της προπονητικής μου καριέρας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φεύγω με το κεφάλι ψηλά δίνοντας το είναι μου γι’ αυτή την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές Παμπο Χριστοδούλου και Σάββα Πουρσαιτιδη για την ευκαιρία που μου έδωσαν να είμαι στενός τους συνεργάτης. Επίσης τον Τεχνικό Διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τον Τεχνικό Διευθυντή των ακαδημιών Γιώργο Τσούκκα που ήταν το άτομο που με εμπιστεύτηκε πρώτο και μου άνοιξε το δρόμο για τη Νέα Σαλαμίνα, όλους τους συνεργάτες που δουλέψαμε μαζί για άψογη συνεργασία που είχαμε και τη Διοίκηση της ομάδας για τη στήριξη στο πρόσωπο μου. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα μαζί τους. Εύχομαι στη Νέα Σαλαμίνα καλή συνέχεια με αρκετές επιτυχίες!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ