aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Φέρνει Μαυρή ο Πάμπος, ακολουθεί τoν Πουρσαϊτίδη ο Γιούκβιετ

Νέα Σαλαμίνα: Φέρνει Μαυρή ο Πάμπος, ακολουθεί τoν Πουρσαϊτίδη ο Γιούκβιετ

Ο Πάμπος Χριστοδούλου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο νέος προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες απομένουν τα τυπικά για να… ενώσουν αγκώνες οι δύο πλευρές και να εκδοθεί η επίσημη ανακοίνωση.

Μαζί του στο τεχνικό τιμ θα έχει τον Ανδρέα Μαυρή, τον προπονητή τερματοφυλάκων με τον οποίο συνεργάζεται σχεδόν σε όλη την προπονητική του καριέρα ο Πάμπος. Σε κάποιες άλλες σημαντικές θέσεις στο τεχνικό τιμ, παραμένουν κάποιοι οι οποίοι βρίσκονται από προηγουμένως στον προσφυγικό σύλλογο. Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου ως βοηθός προπονητή και ο Αλέξης Περικλέους στη θέση του γυμναστή.

Ο τέως προπονητής τερματοφυλάκων της Σαλαμίνας, ο Χρίστος Γιούκβιετ που κατείχε αυτό το πόστο επί καιρώ Σάββα Πουρσαϊτίδη αλλά και σε κάποιες περιόδους πιο παλιά, αποχωρεί και θα παραμείνει στο τιμ του Ελλαδίτη τεχνικού, αν αυτός συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ