aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: «Ερυθρόλευκη» προσθήκη στο παρά-πέντε. Ρομάν αντί Ζαΐλσον

Νέα Σαλαμίνα: «Ερυθρόλευκη» προσθήκη στο παρά-πέντε. Ρομάν αντί Ζαΐλσον

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαν Ρομάν λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η μετεγγραφική περιόδος του καλοκαιριού. Πρόκειται για 30χρονο Αργεντινό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Ρομάν θα αντικαταστήσει τον Ζαΐλσον Αραούζο, ο οποίος παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε από τους ερυθρόλευκους δεν θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Σάββα Πουρσαιτίδη, καθώς δέχθηκε καλύτερη προσφορά από άλλη ομάδα και ζήτησε να αποχωρήσει.

Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Nέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία του με τον ποδοσφαιριστή San Roman.

Ο Roman είναι 30 ετών, Αργεντίνος και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε αγωνιζόμενος στην Α κατηγορία της χώρας του με επιτυχία. Το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια για ένα χρόνο και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στο νησί μας τις επόμενες μέρες για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε τον Roman στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ