aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Έπιασε δουλειά με τον ίδιο στόχο

Νέα Σαλαμίνα: Έπιασε δουλειά με τον ίδιο στόχο

Η Νέα Σαλαμίνα έπιασε ξανά δουλειά, με την πυξίδα της να δείχνει το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο. Πάλι θα είναι αδιάφοροι οι ερυθρόλευκοι βαθμολογικά, εντούτοις το κίνητρο δεν διαφέρει από τα προηγούμενα ματς των πλέι οφ. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θέλει να βλέπει ανταγωνιστική την ομάδα του απέναντι σε κάθε αντίπαλο και να κυνηγά το βαθμολογικό όφελος.

Η κοινή ποδοσφαιρική λογική λέει ότι η Νέα Σαλαμίνα θα περάσει δύσκολες στιγμές στο ΑΕΚ Αρένα. Ο λόγος είναι ότι οι κιτρινοπράσινοι βρίσκονται στο κόλπο της δεύτερης θέσης, ενώ υπό προϋποθέσεις ίσως βρεθούν διεκδικητές του τίτλου (αν νικήσει ο Απόλλων τον ΑΠΟΕΛ ή έστω, αν πάρει ισοπαλία στο ΓΣΠ). Γι’ αυτό και ο Ελλαδίτης προπονητής θα προετοιμάσει όπως θεωρεί κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του για να αντεπεξέλθουν.

Άλλωστε, δεν υπάρχουν πολλά μυστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς τα «είπαν» πέντε φορές στην τρέχουσα σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι είναι αήττητοι στα ματς πρωταθλήματος με δύο νίκες (1-0, 1-0) και μία ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ (1-1), ενώ αντιθέτως γνώρισαν δύο ήττες από αυτήν στο κύπελλο (1-2, 0-2). Άλλωστε, η Νέα Σαλαμίνα είναι η μία από τις δύο ομάδες, που έχουν να λένε ότι απέδρασαν με τρίποντο από το ΑΕΚ Αρένα στην τρέχουσα σεζόν (η άλλη είναι η ΑΕΛ). Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και οι ποδοσφαιριστές του θα επιδιώξουν να κάνουν το ίδιο το ερχόμενο Σάββατο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ