aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Επέστρεψε στις επιτυχίες με θριαμβευτικό τρόπο

Νέα Σαλαμίνα: Επέστρεψε στις επιτυχίες με θριαμβευτικό τρόπο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με τους δύο πρώτους επιθετικούς της, Βάγκνερ και Ντανίλο, να σκοράρουν δις και να φθάνουν τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα και τα τρία τέρματα να επιτυγχάνονται με πέναλτι, η Νέα Σαλαμίνα συνέτριψε την Καρμιώτισσα με 4-0.

Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν με θριαμβευτικό τρόπο στις νίκες αφού είχαν προηγηθεί έξι ανεπιτυχή αποτελέσματα, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η προηγούμενη επιτυχία ήταν στις 11 Ιανουαρίου επί της Πάφος FC, την οποία έπιασε στην 9η θέση με 29 βαθμούς και υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Εφιαλτικό ντεμπούτο για τον Γιαννάκη Ποντικό στον πάγκο της Καρμιώτισσας αλλά και για τον νεαρό τερματοφύλακα Κίττο, που κλήθηκε στο 15’ να αντικαταστήσει τον Κυριακίδη που τραυματίστηκε.

Η Νέα Σαλαμίνα ήταν ανώτερη σ’ όλη τη διάρκεια. Πέρα από τα τρία πέναλτι που κέρδισε και ευστόχησε σε όλα (Ντανίλο 34’, 56’, Βάγκνερ 50’), δικαιούταν ακόμη ένα σε ανατροπή του Ντανίλο από τον Μπαράνοφ (4’). Ωστόσο ο διαιτητής Τιμόθεος Χριστοφή δεν καταλόγισε την παράβαση αλλά ούτε και ο Μάριος Χριστοφόρου (VAR) βοήθησε ώστε να αλλάξει την απόφασή του. Το τέταρτο γκολ το πέτυχε ο Βάγκνερ (84’) με κοντινό πλασέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ