aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Εντοπίστηκαν στόχοι, πρόταση σε άλλον έναν Γάλλο

Νέα Σαλαμίνα: Εντοπίστηκαν στόχοι, πρόταση σε άλλον έναν Γάλλο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Επιθετικός, ακραίος επιθετικός και πλέον αμυντικός μετά από την εξέλιξη με τον Ζοναθάν Ερίς (διαβάστε εδώ) είναι οι επόμενες δυο κινήσεις πρωτοκλασάτων παικτών που «χτυπά» η Νέα Σαλαμίνα. Εντοπίστηκαν στόχοι, όπως πληροφορείται το «Goal» (ένας από αυτούς είναι Γάλλος και του έκαναν πρόταση) και θα τους κυνηγήσουν οι ερυθρόλευκοι με υπομονή.

Δεν βιάζονται, υπάρχει χρόνος τονίζουν στη Νέα Σαλαμίνα. Πρόκειται για περιπτώσεις που δεν είναι εύκολες, γι’ αυτό και με υπομονή και σωστούς χειρισμούς προσδοκούν ότι θα μπορέσουν να τους εντάξουν στο ρόστερ της ομάδας. Παράλληλα, προτείνονται συνεχώς ποδοσφαιριστές και πιθανότατα στην πορεία να προκύψουν κι άλλες αξιόλογες περιπτώσεις και ίσως αλλάξει πλεύση η τεχνική ηγεσία στο θέμα των μετεγγραφών.

Πέραν των τριών πιο πάνω μετεγγραφών που θα υλοποιήσει η Νέα Σαλαμίνα, θα γίνουν και άλλες 1-2 προσθήκες που θα προσδώσουν μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ. Ακόμη, η τεχνική ηγεσία θα πρέπει να αποφασίσει ποιοι νεαροί θα παραμείνουν στο ρόστερ και ποιοι θα παραχωρηθούν ως δανεικοί. Το επόμενο διάστημα θα κριθεί η μετάβαση της ομάδας στη Βουλγαρία αναλόγως με την κατάσταση που θα επικρατεί με τα κρούσματα κορωνοϊού. Εάν δεν είναι δυνατό να γίνει εκεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας υπάρχει και δεύτερο πλάνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ