aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Ένα σωρό προβλήματα ενόψει Ανόρθωσης

Νέα Σαλαμίνα: Ένα σωρό προβλήματα ενόψει Ανόρθωσης

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Νέας Σαλαμίνας ενόψει του σαββατιάτικου βαρωσσιώτικου ντέρμπι με την Ανόρθωση, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση,  Ρομάν Τζολοβάρτ προπονήθηκε σε ατομικό πρόγραμμα μετά από θλάση που υπέστη και αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ο Τζαϊλσον Αραούζο μετά από θλάση που υπέστη θα απουσιάζει τις επόμενες 7-10 μέρες. Ο Τζάρλς Ελουντού δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μετά από απαγορευτικό αριθμό καρτών που συμπλήρωσε. Ο Ιβάν Φουστάρ ταλαιπωρείται από ίωση και δεν κατάφερε να προπονηθεί.

Με το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας Τόνια Τίσντελ γίνεται προσπάθεια να εκδοθεί η κάρτα άδειας εισόδου και να ταξιδεύσει το συντομότερο στο νησί μας για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή μας Σάββα Πουρσαϊτίδη.

«Το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου καλούν τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερά το παρόν του στον αγώνα σπρώχνοντας τους ποδοσφαιριστές μας στη νίκη! Όλοι μαζί να δώσουμε ακόμη μια μάχη», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ