aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Εκλογές σε 10 ημέρες, κατατέθηκαν μόνο 2 υποψηφιότητες

Νέα Σαλαμίνα: Εκλογές σε 10 ημέρες, κατατέθηκαν μόνο 2 υποψηφιότητες

Μήνυμα ότι η Νέα Σαλαμίνα θα βγει πιο δυνατή μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στάλθηκε στη Γενική Συνέλευση των ερυθρόλευκων. Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η προσφυγική ομάδα έγινε εποικοδομητική συζήτηση με τα μέλη του σωματείου μας για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Δεν πραγματοποιήθηκε εκλογική διαδικασία καθώς υπήρχαν μόνο 2 υποψηφιότητες αντί 8 που είναι ο ελάχιστος αριθμός που προνοεί το καταστατικό και έτσι θα οριστεί νέα Εκλογική Συνέλευση σε διάστημα 10 ημερών όπου θα γίνουν και οι απαραίτητες διεργασίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Πραγματοποιήθηκε απόψε η Γενική Συνέλευση στο θέατρο Σκάλα στη Λάρνακα παρουσία αρκετών μελών της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Έγινε ο απολογισμός της χρονιάς από τον πρόεδρο του σωματείου μας Θουκή Θουκιδίδη και η παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων από τον αντιπρόεδρο μας και οικονομικό υπεύθυνο Γιάννο Χρυσοστόμου.

Έγινε εποικοδομητική συζήτηση με τα μέλη του σωματείου μας για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας μέσα σε κλίμα ενότητας το οποίο κυριάρχησε στην γενική συνέλευση.

Δεν πραγματοποιήθηκε εκλογική διαδικασία καθώς υπήρχαν μόνο 2 υποψηφιότητες αντί 8 που είναι ο ελάχιστος αριθμός που προνοεί το καταστατικό μας για να μπορεί να εκλέξει Διοικητικό Συμβούλιο.

Τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβούλιο δεν κατέθεσαν την υποψηφιότητα του ως ανάληψη της ευθύνης για την φετινή περίοδο, ως εκ τούτου και όπως προνοεί το καταστατικό μας θα οριστεί νέα Εκλογική Συνέλευση σε διάστημα 10 ημερών όπου θα γίνουν και οι απαραίτητες διεργασίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη για την παρουσία του στη Γενική Συνέλευση στέλνοντας και μήνυμα ότι η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ θα βγει πιο δυνατή μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ