aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Είναι ακόμα ζωντανή!

Νέα Σαλαμίνα: Είναι ακόμα ζωντανή!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Νίκη με ανατροπή πέτυχε η Νέα Σαλαμίνα απέναντι στον Ερμή (3-1), που της επιτρέπει να ελπίζει σε παραμονή παρόλο που έχει ακόμη αρκετό δρόμο για να υλοποιήσει τον στόχο της. Η ομάδα της Αμμοχώστου, με την πρώτη νίκη της μετά από έξι ανεπιτυχή αποτελέσματα, «φώναξε» πως ακόμη είναι ζωντανή και θα το παλέψει μέχρι τέλους. Με την επιτυχία της, που είχε τη σφραγίδα του Τσουκαλά αφού πέτυχε το δεύτερο και τρίτο γκολ (το πρώτο ο Ντανίλο), έσπρωξε τον Ερμή προς τη Β’ Κατηγορία.

Η ομάδα της Αραδίππου αν και προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι με τον Φόλμπρεχτ (5’), η άμεση ισοφάριση της Νέας Σαλαμίνας με τον Ντανίλο (9’) επηρέασε. Ακολούθως, «χτύπησε» δις ο Τσουκαλάς (18′, 49’), κάνοντας αρχικά την ανατροπή και στη συνέχεια «κλείδωσε» το τρίποντο. Ο Ερμής, με 32 βαθμούς βρίσκεται στην προτελευταία θέση και η προσπάθεια του για παραμονή φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη έως απίθανη.

Όσον αφορά στην εικόνα του αγώνα, η Νέα Σαλαμίνα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια και κυρίως πιο αποτελεσματική. Έδειξε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, ενώ μέτρησε και η ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ