aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: «Έχουμε τους καλύτερους, θα φτιάξουμε δυνατή ομάδα»

Νέα Σαλαμίνα: «Έχουμε τους καλύτερους, θα φτιάξουμε δυνατή ομάδα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του, κλήθηκε να σχολιάσει τα δεδομένα με τους Μαργκάσα και Κορέια, όπως και τον προϋπολογισμό που έχει οριστεί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για τον Μαργκάσα, για τον οποίον η Ανόρθωση ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, δήλωσε: «Δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο πέραν από αυτά που λέγονται και γράφονται. Γνωρίζουμε ότι δεν ήρθε οποιαδήποτε πρόταση, ο Ρενάτο είναι ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, τον θέλουμε στο ρόστερ μας. Εμείς του σταθήκαμε στα δύσκολα, τον αγκαλιάσαμε, τον φέραμε στην ομάδα, τον κάναμε αρχηγό και τον αγάπησε ο κόσμος. Αν αποφασίσει να πάει σε άλλη ομάδα και εφόσον πληρωθεί η ρήτρα που έβαλε, θα του ευχηθούμε καλή συνέχεια και θα προχωρήσουμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτησή του για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Κορέια: «Όχι δεν έχουμε πρόταση, είναι ποδοσφαιριστής μας, συνεχίζει κοντά μας για την ώρα. Αν και εφόσον έρθει πρόταση θα την εξετάσουμε και θα λειτουργήσουμε με γνώμονα το καλό του σωματείου. Έχουμε τον καλύτερο προπονητή (σ.σ.: Σάββας Πουρσαϊτίδης), κατάλληλο τεχνικό διευθυντή (σ.σ.: Μάκης Παπαϊωάννου) και πιστεύουμε ότι θα φτιάξουμε δυνατή ομάδα. Προς το παρόν έχουν αποχωρήσει οι Τιάγκο, Άγκους, Σικόρσκι και Φουτσάρ, κανείς άλλος».

Ακολούθως, ο Λάζος κλήθηκε να απαντήσει για τον προϋπολογισμό της επόμενης σεζόν: «Το μπάτζετ έχει συγκεκριμένο ύψος και ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής θα πρέπει να κινηθούν σε αυτά τα πλαίσια. Οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν ήταν τα μεγάλα συμβόλαια. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδη και ο Μάκης Παπαϊωάννου έδειξαν ότι μπορούν να αντικαταστήσουν ποδοσφαιριστές και τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ