aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Έχει νέα δύσκολη αποστολή, αλλά…

Νέα Σαλαμίνα: Έχει νέα δύσκολη αποστολή, αλλά…

Η εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από την Πάφος FC αυξάνει την πίεση στη Νέα Σαλαμίνα παρόλο που ακόμη είμαστε στην αρχή. Πόσο μάλλον όταν για καπάκι έχει να αντιμετωπίσει την Ομόνοια στο ΓΣΠ, σε μια δύσκολη αποστολή.

Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη νίκη και να σβήσουν άμεσα τις αρνητικές εντυπώσεις που άφησε η πρεμιέρα, κυρίως το αποτέλεσμα και όχι τόσο η εμφάνιση. Σαφώς και για να ελπίζουν στο θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να ανεβάσουν και την απόδοσή τους, αφού ο βαθμός δυσκολίας της αυριανής αναμέτρησης προβλέπεται ακόμη μεγαλύτερος.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Φουστάρ, παρόλο που οι πιθανότητές να προλάβει το αυριανό ματς είναι περιορισμένες. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του. Ο Αραούζο που ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, θα είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ