aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Δεν κόλλησαν κορωνοϊό από τον ξένο που ήρθε, οι εννέα είναι ποδοσφαιριστές

Νέα Σαλαμίνα: Δεν κόλλησαν κορωνοϊό από τον ξένο που ήρθε, οι εννέα είναι ποδοσφαιριστές

Ο Δημήτρης Λάζος, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM και τοποθετήθηκε για το γεγονός πως βρέθηκαν πολλά θετικά κρούσματα στον κορωνοϊό στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τονίζοντας πως τα μαζεμένα κρούσματα δεν νόσησαν από τον ποδοσφαιριστή που ήλθε από το εξωτερικό.

«Νιώθουμε πολύ στεναχωρημένοι. Τα προβλήματα τα εξωαγωνιστικά δεν έχουν σταματημό. Η ατυχία μας χτύπησε άσχημα και ευχή και προτεραιότητα είναι η υγεία όλων στη Νέα Σαλαμίνα. Ευχή είναι να είμαστε η τελευταία ομάδα που χτυπιέται από τη νόσο. Ο παίκτης μας ήρθε την Δευτέρα και δεν εντάχθηκε στις προπονήσεις, ήρθε σε επαφή μόνο με τον τεχνικό διευθυντή και τον τιμ μάνατζερ που ήταν αρνητικοί. Φαίνεται ότι τα κρούσματα δεν έχουν κολλήσει από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Κάναμε 59 τεστ με ένδειξη αρνητική και βγάλαμε και την ανακοίνωση», είπε αρχικά το στέλεχος των ερυθρόλευκων.

Και συνέχισε: «Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε από το χημείο για την επανάληψη των 15 τεστ και βγήκαν 10 θετικά κρούσματα. Απομονώσαμε και τους 59 και τις οικογένειες τους, δεν έγιναν προπονήσεις και αύριο θα γίνουν ξανά τεστ σε όσους ήταν αρνητικοί για να διαπιστώσουμε αν υπάρχουν και άλλα θετικά κρούσματα. Εμείς προληπτικά κάναμε τα τεστ χωρίς να μπει ο νέος παίκτης με την ομάδα και φαίνεται ότι μας έχει έρθει από αλλού. Αυτό είναι το πρόβλημα. Στο αγωνιστικό κομμάτι θεωρούμε ότι θα έχουμε την στήριξη της ΚΟΠ και των υπόλοιπων σωματείων και δεν θα μας αφήσουν να παίξουμε αποδεκατισμένοι. Τα εννέ θετικά κρούσματα είναι ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ