aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Χορεύοντας «σάμπα» στην επίθεση

Νέα Σαλαμίνα: Χορεύοντας «σάμπα» στην επίθεση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τον αντί Ονουέγκμπου βρήκε η Νέα Σαλαμίνα. Ο σύλλογος της Αμμοχώστου σύναψε συνεργασία με τον Βραζιλιάνο Ντανίλο Σιρίνο ντε Ολιβέιρα, ο οποίος έρχεται για να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής. Σε ρυθμούς σάμπα, λοιπόν, θα χορεύει η Νέα Σαλαμίνα στην επίθεση, προσδοκώντας ότι ο Ντανίλο θα ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό και θα καλύψει επάξια το κενό του Ονουέγκμπου.

Ο 33χρονος (11.11.1986) επιθετικός ύψους 1.87μ. πρωτόπαιξε στην Ευρώπη στα 20 του χρόνια, στην Πόγκον Σζέσιν Πολωνίας το 2006-07. Ακολούθησαν οι ομάδες Πρίμπραμ Τσεχίας, Σπάρτακ Τρνάβα, Χόνβεντ Βουδαπέστης, Σιόν, Ζόρια, Κούμπαν Κράσνονταρ, Ακτόμπε, Σιανγκράι Γιουνάιτεντ, Ντίμπα Αλ-Φουγιαϊράχ, Μουάλθερ Κατάρ. Τη διετία 2017-10 ήταν στο δυναμικό της Χόνβεντ, με την οποία πέτυχε 15 γκολ. Με την ομάδα της Βουδαπέστης ήταν και πάλι ιδιαίτερα παραγωγικός στην πρώτη του θητεία, τη διετία 2010-12, πετυχαίνοντας 22 γκολ σε 44 αγώνες.

Ένα σημαντικό κεφάλαιο στο ρόστερ της Νέας Σαλαμίνας έκλεισε με την προσθήκη του επιθετικού. Πλέον, η προσοχή εστιάζεται σε άλλες θέσεις για ενίσχυση. Μάκης Παπαϊωάννου και Πάμπος Χριστοδούλου συνεχίζουν την αναζήτηση και αξιολόγηση ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί. Στόχος τους, να συνδυάσουν εμπειρία και ταλέντο, θέλοντας να δημιουργήσουν ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο έτοιμο να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της νέας περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ