aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Χαμηλότερο μπάτζετ, ίδιο επίπεδο

Νέα Σαλαμίνα: Χαμηλότερο μπάτζετ, ίδιο επίπεδο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στη Νέα Σαλαμίνα τάχτηκαν κάθετα σε μη συνέχιση του δεύτερου γκρουπ, θέτοντας όπως όλες οι ομάδες ως μέγα θέμα το οικονομικό. Την ίδια ώρα, τέτοια πρόθεση δεν φαίνεται να υπάρχει από πλευράς ΚΟΠ. Οι ερυθρόλευκοι, από τη μια αναμένουν τις εξελίξεις και εάν θα επαναρχίσει και πότε το πρωτάθλημα και από την άλλη κάνουν τους υπολογισμούς τους για τη νέα περίοδο.

Το οικονομικό τίθεται σε νέα βάση, με τον προϋπολογισμό να μειώνεται σίγουρα στο 1/3 του φετινού, κάτι που τόνισε προσφάτως ο Δημήτρης Λάζος. Είπε ότι, «θα αναγκαστούμε να μειώσουμε τον προϋπολογισμό κατά 30%-35%». Το γεγονός αυτό, υποχρεώνει τον τεχνικό διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου να ρίχνει ματιές σε ποδοσφαιριστές με συμβόλαιο χαμηλότερο απ’ ό,τι έκανε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Για να είναι προετοιμασμένος, θα πρέπει να κινηθεί εγκαίρως και να ρίξει δίχτυα, στις καλύτερες δυνατές επιλογές και παράλληλα στα νέα οικονομικά δεδομένα του σωματείου. Με αυτό τον τρόπο θα επιδιώξει, η Νέα Σαλαμίνα να διατηρήσει όσο το δυνατόν το επίπεδο της τελευταίας διετίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ