aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Από το... ξεφύλλισμα της ξένης αγοράς στα ντόπια προϊόντα

Νέα Σαλαμίνα: Από το… ξεφύλλισμα της ξένης αγοράς στα ντόπια προϊόντα

Η διαφορά του Σάββα Πουρσαϊτίδη με τον Πάμπο Χριστοδούλου σε θέματα μετεγγραφικά, είναι πως ο Ελλαδίτης τεχνικός όσο ήταν στη Νέα Σαλαμίνα έδωσε τεράστια βαρύτητα στο να φέρει ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό και από αγορές τις οποίες δεν συνηθίζεται να αξιολογούν πολλοί προπονητές στην Κύπρο.

Ο Κύπριος τεχνικός, όμως, λόγω και των δυσκολιών που παρουσιάζονται ένεκα της πανδημίας του κορωνοϊού, μαζί με τον Μάκη Παπαϊωάννου θα ασχοληθούν στο μεγαλύτερο ποσοστό για τον σχεδιασμό του ρόστερ με την κυπριακή αγορά. Θα αποκτηθούν αρκετοί παίκτες δηλαδή με τους οποίους συνεργάστηκε παλαιότερα ή πέρυσι ο Χριστοδούλου, ή παίκτες τους οποίους γνωρίζει καλά.

Βλέπετε, η κατάσταση με τον κορωνοϊό σε άλλες χώρες και με τις δυσκολίες που παρουσιάζονται με τα αεροδρόμια, προς το παρών καθιστά δύσκολη τη μετάβαση των Πάμπου – Μάκη σε άλλες χώρες για να αξιολογήσουν παίκτες ή να έλθουν σε επαφή μαζί τους όπως γινόταν παλαιότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ