aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Ανώμαλη προσγείωση και αποδεκατισμός

Νέα Σαλαμίνα: Ανώμαλη προσγείωση και αποδεκατισμός

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το ποδόσφαιρο αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά άθλημα που… ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει! Προτού στεγνώσει το μελάνι για το θριαμβευτικό 4-1 επί της πρωτοπόρου ΑΕΛ, η Νέα Σαλαμίνα προσγειώθηκε ανώμαλα προχθές με ήττα 0-2 από την ουραγό Αλκή! Πάνω που πήραν φόρα οι οπαδοί της και άρχισαν μάλιστα να κάνουν όνειρα… τύπου Λέστερ (σύμφωνα με το πανό που έκανε την εμφάνισή του στην κεντρική εξέδρα), ήρθε το χαστούκι για να δώσει φραγμό στον ενθουσιασμό.

Οι ερυθρόλευκοι πλήρωσαν την ασυνεννοησία των Ρόμπερτ Βεσελόφσκι (φέρει την κύρια ευθύνη) και Φεντερίκο Ντομίνγκες στο 14′, μένοντας πίσω στο σκορ. Βρέθηκαν έτσι σε θέση κυνηγού απέναντι σε ακόμη πιο ψυχωμένη, ταμπουρωμένη αντίπαλο και όσο κυλούσε ο χρόνος, φορτωμένοι με ακόμα περισσότερο άγχος δεν μπορούσαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Στο τέλος το έπαιξαν όλα για όλα και ανοίχτηκαν πολύ, με αποτέλεσμα να το πληρώσουν για δεύτερη φορά στο 90’+4.

Από εκεί και πέρα, εκτός από το μεγάλο μερίδιο ευθύνης των Αμμοχωστιανών για την ήττα, υπάρχουν και δικαιολογημένα παράπονά τους για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 78’, έπειτα από εντός περιοχής γκρέμισμα του Ντάνιελ Σικόρσκι από τον Φράνκο Φλόρες. Όπως και να έχει, όμως, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν έχει παρά να μαζέψει τα κομμάτια της ομάδας του, η οποία θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, δίχως τους τιμωρημένους Τιάγκο, Φαρσάντ Νουρ και Ντομίνγκες. Και αν για τον τελευταίο δεν σκοτίζεται πολύ, αφού εξέτισε την ποινή του ο Ρομάν Τζολοβάρτ, ασφαλώς και είναι δυσαναπλήρωτο το κενό των άλλων δύο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ