aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Ανεβασμένη και αποφασισμένη κόντρα στην Ανόρθωση

Νέα Σαλαμίνα: Ανεβασμένη και αποφασισμένη κόντρα στην Ανόρθωση

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Την πιο δύσκολη δοκιμασία της από το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ και έπειτα καλείται να δώσει το Σάββατο η Νέα Σαλαμίνα κόντρα στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε τρομερή φόρμα την τελευταία περίοδο με τέσσερις συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Παραλίμνι, Δόξα, Ερμή και Πάφος FC. Τα τελευταία αποτελέσματα της προσφυγικής ομάδας την έφεραν σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι πρόσφατες εμφανίσεις, αλλά και τα εμφανή σημάδια βελτίωσης οφείλονται σε τεράστιο βαθμό στον προπονητή της ομάδας, Σάββα Δαμιανού, ο οποίος παρέλαβε ένα σύνολο στο… χείλος της καταστροφής και κατάφερε να το μετατρέψει σε άμεσο διεκδικητή θέσης στην πρώτη εξάδα. Με αντίπαλο τη συμπολίτισσα Ανόρθωση, οι  ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη δική τους εξαιρετική φόρμα και να πάρουν βαθμολογικό κέρδος που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν τις «υψηλές πτήσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ