aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Ανακτά τη χαμένη της αυτοπεποίθηση

Νέα Σαλαμίνα: Ανακτά τη χαμένη της αυτοπεποίθηση

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Με αισιοδοξία αντικρίζουν το μέλλον στη Νέα Σαλαμίνα μετά τη νίκη με ανατροπή απέναντι στον Ερμή. Οι ερυθρόλευκοι μετά από ντεφορμάρισμα πολλών αγωνιστικών, με τις εμφανίσεις κόντρα σε ΑΕΛ (κύπελλο) και Ερμή, έδειξαν να ανακτούν ξανά τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του αντιπρόεδρου της ομάδας, Γιάννου Χρυσοστόμου: «Η ομάδα έχει απεριόριστες δυνατότητες, το έδειξε και με την ΑΕΛ και με τον Ερμή. Πρέπει να σταθεροποιηθούμε μακριά από απρόβλεπτα. Τα παιδιά έχτισαν ισχυρή αυτοπεποίθηση. Η ομάδα είναι κουρασμένη από την αρχή της σεζόν, όμως είμαι αισιόδοξος ότι πλέον ξεπεράσαμε τις κάμψεις που είχαμε. Χτυπηθήκαμε από την πανδημία και χάσαμε βαθμούς λόγω αυτού του γεγονότος. Θα μπορούσαμε να ήμασταν στην εξάδα αν δεν τους χάναμε».

Πλέον η Νέα Σαλαμίνα θα αναζητήσει το δεύτερο σερί τρίποντο το προσεχές Σάββατο, απέναντι στον Εθνικό, το οποίο θα της επιτρέψει να αισθανθεί ακόμα πιο άνετα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ