Την απόκτηση του τερματοφύλακα Μάριο Κίρεφ ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα σήμερα (23/11), μετά και το χθεσινό «οκ» της ΚΟΠ για αντικατάσταση του τραυματία Δημήτρη Στυλιανού.
Ο 28χρονος Βούλγαρος άρχισε την καριέρα του από την Γκερμάνια και μεταπήδησε στη Σλάβια Σόφιας, από την οποίαν τον απέκτησε η Γιουβέντους. Δεν κατάφερε όμως να αγωνιστεί στην ανδρική ομάδα, ούτε να συμπεριληφθεί στο ρόστερ της και δόθηκε δανεικός στις ελβετικές Γκρασχόπερ και Τουν, δίχως όμως να καθιερωθεί. Ακολούθως, αγωνίστηκε με υποσχετική στη ρουμανική Πολιτέχνικα Τιμισοάρα και στη συνέχεια τον απέκτησε με ελευθέρα η Πόλι Τιμισοάρα. Τότε ήταν που άρχισε να παίρνει θέση βασικού, προτού μεταπηδήσει στη Σλατίνα.
Το καλοκαίρι του 2014 πήρε την απόφαση για επαναπατρισμό στη Σλάβια, στην οποίαν είχε «γεμάτες» σεζόν μέχρι την τρέχουσα. Με τα χρώματά της αγωνίστηκε μάλιστα και σε δύο παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν (0-3, 1-0). Η συνέχεια τον βρίσκει στην Κύπρο, όπου θα αγωνιστεί για τη Νέα Σαλαμίνα.