aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Αν όχι στη Βουλγαρία, υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο

Νέα Σαλαμίνα: Αν όχι στη Βουλγαρία, υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η κατάσταση με τα κρούσματα κορωνοϊού και τους θανάτους στη Βουλγαρία έχει ξεφύγει κάπως και αυτό αναγκάζει τους; ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας να κάνουν δεύτερες σκέψεις για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, αφού ως γνωστόν πάρθηκε απόφαση η βαρωσιώτικη ομάδα να μεταβεί στην εν λόγω χώρα.

Όπως αναφέρουν παράγοντες του συλλόγου, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα γνωρίζουν τι θα πράξουν, αναλόγως της κατάστασης με την πανδημία στη Βουλγαρία. Εάν ακυρωθεί το ταξίδι, τότε υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο και η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στο Μενεού εκτός και αν διευθετηθεί κάποια μετάβαση στα… βουνά!

Οι ερυθρόλευκοι πάντως, είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για Βουλγαρία, ασχέτως αν η ομάδα της Αμμοχώστου ήταν από τις πρώτες -αν όχι η πρώτη- που επέμεναν για τη διακοπή του πρωταθλήματος στην Κύπρο με τη διοίκησή της να σκέφτεται πρωτίστως την εξοικονόμηση χρημάτων και την «υγεία που είναι πάνω απ’ όλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ