aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Αμυντική γύμνια και υποχώρηση

Νέα Σαλαμίνα: Αμυντική γύμνια και υποχώρηση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η τραγική προχθεσινή εμφάνιση της Νέας Σαλαμίνας στο ματς με τη Δόξα (1-3), την αφήνει σε μειονεκτική θέση αναφορικά με τη μάχη για είσοδο στο α’ γκρουπ. Οι ερυθρόλευκοι είχαν απέναντί τους ομάδα που πέτυχε 10 τέρματα μέχρι την 23η αγωνιστική, ωστόσο δέχτηκαν τρία από αυτήν σε διάστημα 79 λεπτών. Τόσο κακή ήταν η ανασταλτική συμπεριφορά τους προψές, απέναντι στους πράσινους της Κατωκοπιάς στο «Αμμόχωστος».

Ήταν προφανές το τελευταίο διάστημα ότι η ομάδα της Αμμοχώστου δεν βρισκόταν στα καλύτερά της. Με τη διαφορά ότι το πρόβλημα στα προηγούμενα ματς ήταν κυρίως η δημιουργία ευκαιριών και όχι τα κενά στα μετόπισθεν.

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι από τότε που ανέλαβε ο Στάικος Βεργέτης, η Νέα Σαλαμίνα δίνει έμφαση στη διαφύλαξη του μηδέν παθητικού. Από τότε, τρία τέρματα δέχτηκε από την ΑΕΛ (0-3, 1-3), την Ομόνοια (0-3) και προχθές από τη Δόξα. Ήταν η πρώτη φορά που δέχτηκε περισσότερα από ένα γκολ στο τρέχον πρωτάθλημα, από ομάδα που δεν ανήκει στο «τοπ 6» (ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, Ομόνοια).

Η τριάρα από τους πράσινους και η εμφάνιση, προκάλεσαν έντονη απογοήτευση στους Σαλαμιναίους οπαδούς, η οποία εκφράστηκε με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα πυρά των φίλων της ομάδας της Αμμοχώστου στράφηκαν σε δύο κατευθύνσεις. Πρωτίστως, στον Ελλαδίτη προπονητή, ο οποίος έχει την ευθύνη για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα σχόλια που είχαν στόχο τη διοίκηση.

Όπως και να έχει, το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου ανήκει στο παρελθόν. Πλέον, οι ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους το ματς με τον Εθνικό, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Δασάκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ